About

 

 

Mijn naam is Sandra Bijl (16 mei 1975) en ik woon samen met mijn 2 kinderen, Sam en Jippe in Hoorn.

In mijn heerlijke leven ben ook ik vaker tegen de nodige problemen en vooral tegen mijzelf aangelopen, hierdoor raakte ik geïnteresseerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en ook in die van de ander.

Vele trainingen, opleidingen en cursussen heb ik gevolgd, vol plezier met verschillende mensen uit verschillende culturen gewerkt. Stapels boeken heb ik gelezen en vooral heel veel om mij heen en naar binnen gekeken om zoveel mogelijk te weten te komen over mijzelf en ‘de ander’. Dit ging niet altijd zonder slag of stoot; ik heb veel angsten overwonnen en mijn zelfvertrouwen een boost kunnen geven en daar ben ik trots op; trots, dat ik die stappen zelf heb genomen!

Omdat het mij gelukt is, weet ik dat iedereen deze stappen kan nemen. Dus vol passie, kracht en kwetsbaarheid help ik mijn cliënten de beste versie van zichzelf te worden. Het antwoord ligt in jezelf, toch weet ik uit eigen ervaring dat het soms best moeilijk om deze ook helemaal zelf te vinden met wat hulp gaat dit vele malen sneller en makkelijker…

Het is mijn doel is om anderen te inspireren en te doen geloven dat ze bijzondere resultaten kunnen behalen door zelf in actie te komen. Mijn ervaring is dat NLP en hypnose het beste en vooral heel snel werkt, daarom werk ik ook voornamelijk met deze technieken; zodat er snel resultaat geboekt wordt zonder al te veel ‘poespas’.

Ik heb ervoor gekozen om mijn praktijk aan huis te houden. Dit omdat het erg praktisch is en omdat er een fijne sfeer en energie in huis hangt.

 

NLP Master Practitioner gecertificeerd door The Society of Neuro-Linguistic Programming
Professioneel Balance Breathing ademcoach gecertificeerd door Balance Breathing Academy
Access Bars Practitioner, Access Energetic Facelift Practitioner
Reiki I en II
KI-training
Celzouten therapie Dr. Schüssler

Facebook