Een Coaching sessie of traject

 

 

Voor persoonlijke ontwikkeling, bij burn out, depressie, trauma’s of om welke reden dan ook, laat je je coachen. Je kunt hiervoor kiezen uit losse sessies of een coachingstraject.

Kies je voor een coachingstraject; deze beslaat meestal 3 tot 6 sessies en zoals hieronder beschreven zit hier een opbouw in. 3 tot 6 sessies lijkt wellicht weinig, toch blijkt het in de praktijk meer dan voldoende om jou zoveel te leren en nieuwe inzichten te geven dat er definitief een ‘knop’ om is.

De eerste sessie

Meestal starten we met een persoonlijkheidstest, het vaststellen van jouw enneagramtype. Het type gaat over jouw persoonlijke stijl; de vorm die jij aan je leven geeft.

Vervolgens maken we een begin met een aantal belangrijke NLP-basistechnieken.

Ik werk met verschillende technieken op basis van onze zintuigen. Niet alle technieken hoeven voor jou (meteen) te werken. Als je een techniek gebruikt die bij jou past, boek je het snelst resultaat.

Ik werk op zo’n manier dat de veranderingen ook inwerken op je onbewuste. Dit zorgt ervoor dat er ook ongemerkt positieve veranderingen kunnen plaatsvinden, vaak meteen en soms zelfs nog een paar weken later.

De tweede sessie

We kijken terug op de vorige sessie en kijken of en hoe de technieken gewerkt hebben. We nemen nogmaals door hoe je de geleerde technieken in de praktijk kunt brengen door een aantal denkbeeldige situaties door te nemen en te kijken hoe je daarop reageert.

Vervolgens pas ik een techniek toe waarbij je je zelfbeeld en zelfvertrouwen aanzienlijk kunt vergroten.

Vaak werk ik deze sessie met de tijdslijn; hoe zie jij je toekomst??

De derde sessie

Tijdens deze sessie nemen we wederom door wat er allemaal goed is gegaan en waar je nog extra hulp nodig hebt. Je zult merken dat je je steeds beter en sterker gaat voelen en dat je vertrouwen krijgt in de toekomst. In de tweede en/of derde sessie werk ik vaak met een hypnose of trance.

 

Het bovenstaande is slechts een globale schets van wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor het 1-op-1 coaching traject. Je kunt natuurlijk ook gewoon losse sessies boeken; kies wat het beste bij jou past…

Een mooie aanvulling bij dit traject zijn de Acces Bars behandelingen, deze zet ik vaak in.

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot maximaal 1,5 uur.

Facebook