Vorige maand stond er een artikel in de Vrouw / Telegraaf over gezond eten. Samen met Claartje Schroder van Foodness en collega Corine Weijschede van Healthy Piece of Cake heb ik meegewerkt aan deze reportage. Het was een super leuke ‘out of my comfortzone’ ervaring. Deze dag hebben we veel tips, ervaringen en recepten uitgewisseld met elkaar maar ook met de journaliste, visagist en fotograaf..

Ik ben geen voedingsdeskundige, toch heb ik inmiddels jarenlange ervaring met gezond eten en wat het met je doet. Helaas heb je aan alleen gezond eten, detoxen en/of sporten niet genoeg om goed in je vel te zitten en eventueel af te vallen, als dat nodig is. Het is belangrijk dat je mentaal ‘lekker in je vel’ zit, dus zo min mogelijk stress.

Met NLP coaching kan ik je helpen ‘de knop om te zetten’ om goed om te leren gaan met stress en makkelijker de switch te maken naar gezond eten. Dat ene zetje (of die hele grote) die je nou net nodig hebt om goed voor jezelf, en misschien ook je gezin, te gaan zorgen. Goed voor jezelf zorgen van binnen uit; dus minder stress en zelf de touwtjes in handen nemen wat betreft voeding, grenzen stellen, doorzettingsvermogen en je fitter voelen dan ooit.

Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen de switch te laten maken van onbewust ongezond naar bewust gezond met als einddoel ONBEWUST GEZOND!!

 

Op de website staat meer informatie over het coaching traject en je kunt me natuurlijk altijd bellen of mailen.

IMG_3459IMG_3462

 

 

 

Facebook