[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Spot on!

“Coaching bij Sandra (icm Bars en NLP) heeft mij ontzettend veel gebracht. Naar mijn mening is het essentieel voor iedereen af en toe in de spiegel te kijken bij een coach. Sandra is top; Down to Earth, empatisch en ‘spot on’. Blij met Sandra!”

Ruud Buijsman, Enkhuizen

Cadeautje voor mijzelf

“Mijn ervaringen met de Access Bars behandelingen zijn heel positief. Het is heel fijn om alles los te kunnen laten wat je niet meer nodig hebt. Ik slaap beter, ben uitgeruster, mijn huid is uitgeruster en heb meer ruimte en rust in mijn hoofd. Het voelt gewoon als een inwendige massage, heel ontspannen. Het is echt een cadeautje voor mijzelf!”

Bianca, Alkmaar

Meer energie

“Bars mogen ontvangen van Sandra Bijl is een uitzonderlijke ervaring, niet alleen tijdens, ook daarna. De effecten merk ik vrijwel meteen. Ik voelde meer energie en merkte bepaalde gedragsveranderingen in mezelf. Neem je verantwoordelijkheid en ga ervoor is mijn devies, nog krachtiger dan voorheen…”

Lorena Veldhuijzen

Rust en beter overzien

“Mijn hoofd zat ‘vol’ met heel veel onrust, dankzij de Bars behandeling bij jou is er gelukkig weer rust en kan ik het weer beter overzien”

R S, Zwaag

Opgeruimd gevoel

“Na het plotseling overlijden van mijn broertje (34 jaar) ben ik op advies van mijn huisarts naar Sandra voor o.a. Bars therapie gegaan. Ik vond het nogal zweverig klinken en ook een heel zweverige therapeute verwacht. Nou dat was onterecht: Sandra is een hippe, energieke jonge vrouw en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Tijdens de behandeling voelde ik letterlijk de energie door mijn hoofd stromen en ik vond de behandeling erg ontspannend. Onderweg naar huis voelde ik gelijk een soort opgeruimd gevoel in mijn hoofd, heel bizar vond ik het. Hoe kon dit nu zoveel effect hebben? Het leek wel of mijn gedachten meer geordend waren. Geen lijstjes meer die continue in mijn hoofd ratelden. In totaal heb ik 3 sessies gedaan waarvan de eerste het grootste effect op mij heeft gehad. Door mijn positieve ervaring bij Sandra heb ik best wat mensen om mij heen enthousiast gemaakt om ook te gaan en bij hen heeft het ook goed geholpen. Eigenlijk gun ik dit iedereen! Ik heb mezelf voorgenomen om mij dit minimaal 1 X per jaar te gunnen…”

Fabienne

Nu al echt een ander kind

“Ik ben ontzettend dankbaar voor de tip van een vriendin om naar Sandra te gaan. Mijn dochter is 2x geweest en nu al echt een ander kind! Ze heeft een keer een terugval gehad maar echt; wat een verschil. Ik ben nu zelf ook een keer geweest en merk nu ook aan mijzelf dat ik veel minder gestrest ben en dingen beter overzie. Gewoon meer rust gekregen. Zo fijn!”

L. C., Grootebroek

Weer helder nadenken

“Drie jaar geleden werd mijn man ziek en werd ik gewezen op een sessie bij Sandra. Pas twee jaar later ben ik naar haar toe gegaan en dat had ik veel eerder moeten doen. Ik voelde meer rust in mijn hoofd en ik kon weer helder nadenken. Ik denk dat iedereen het zelf moet ervaren om erachter te komen wat het is en wat het met je lichaam doet. Ondertussen zijn mijn beide kinderen ook al bij Sandra geweest. Wij zijn heel enthousiast!!”

Betty

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]