Fertiliteit Behandeling – Massage

Wil je graag zwanger worden (of blijven) en/of lukt het (nog) niet?

De Fertiliteit behandeling is een zachte onderrug & buik massage die je doorbloeding helpt te verbeteren, verklevingen te verminderen, de opgebouwde spanning los te laten en het contact met dit gebied te herstellen.

De massage brengt je zenuwstelsel tot rust, stimuleert je doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het doet een beroep op het zelf genezend vermogen en klachten zullen verminderen of oplossen. De stofjes die vrijkomen in je lichaam tijdens de massage maken dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Daarnaast zorgt het ervoor dat organen weer op de juiste, natuurlijke stand in het lichaam gaan liggen.

De focus ligt dus op de baarmoeder, het bekkengebied en al jouw vrouwelijke krachten. En op het vergroten van de balans en harmonie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied in jouw leven en cyclus.

Opgekropte emoties zetten zich vast in je lichaam en veroorzaken blokkades. Die blokkades zorgen er voor dat organen en weefsels niet alle stoffen krijgen die ze nodig hebben, waardoor ze uit balans raken. Er ontstaan klachten en soms zelfs ziekten, je natuurlijke vruchtbaarheid gaat naar beneden. Tijdens de vruchtbaarheidsmassage besteden we aandacht aan deze blokkades. Je herstelt het contact met je baarmoeder, zodat jouw energie weer gaat stromen.

Je lichaam mag een fijn en zacht thuis gaan worden voor jouw toekomstig kindje. De Fertiliteit behandeling is tevens een fijne ondersteuning tijdens een IVF, IUI, ICSI of KID traject.

Wil jij meer in contact komen met jouw vrouwelijke kracht en een veilige bedding voor jezelf (en eventuele baby) creëren?
Maak een afspraak