Empowered Feminine Massage

De Empowered Feminine massage is een diepgaande en toch zachte, niet-invasieve therapie die erop gericht is om de organen in het buikgebied terug in lijn te brengen van waar ze horen, druk en spanning los te laten en het versterken van de omliggende spieren en ligamenten. Dit zorgt op zijn beurt voor een verbetering van het bloed, de zenuwen en de lymfestroom. Gifstoffen worden uitgescheiden en voedingsstoffen, die helpen bij de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen, normaliseren.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende (massage)technieken die je uitnodigen om niet alleen de verbinding met je lichaam te herstellen maar ze nodigen je ook uit om de kracht van de baarmoeder te ervaren. De baarmoeder bevat veel oude wijsheid, het is de verbindende kracht met al onze voormoeders.

De focus van de Empowered Feminine massage-behandeling ligt op de baarmoeder, het bekkengebied en al jouw vrouwelijke krachten. Ook het vergroten van de balans en harmonie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied in jouw leven en cyclus zal aangeraakt worden waar nodig is.

Er zit een intens liefdevolle zachte energie en magische vrouwenpower in ons en deze mag volop stromen zodat jij kunt stralen!