Empowered Feminine Behandeling

Empowered Feminine behandeling is een diepe, en toch zachte, niet-invasieve therapie die erop gericht is om de organen in het buikgebied terug in lijn te brengen van waar ze horen, druk en spanning los te laten en het versterken van de omliggende spieren en ligamenten.

Dit zorgt op zijn beurt voor een verbetering van het bloed, de zenuwen en de lymfestroom. Gifstoffen worden uitgescheiden en voedingsstoffen, die helpen bij de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen, normaliseren.

Er wordt gebruik gemaakt van speciale massagetechnieken gericht op het verbeteren van de conditie van de baarmoeder en het terug in balans brengen van je hormonen.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die je uitnodigen om niet alleen de verbinding met je lichaam te herstellen, ze nodigen je ook uit om de kracht van de baarmoeder te ervaren. De baarmoeder bevat veel oude wijsheid, het is de verbindende kracht met al onze voormoeders.

Een Empowered Feminine behandeling is diepgaand en zeer ondersteunend voor je menstruatiecyclus, en ook als je meer in contact wil komen met je eigen lichaam, je kracht, intuïtie en creatie.

Er zit een intens liefdevolle zachte energie en magische vrouwenpower in ons. Die mag volop stromen, zodat jij kunt stralen!
Maak een afspraak