I Am

Mijn naam is Sandra Bijl. Ik ben moeder van 2 kinderen en ik werk als coach, energetisch therapeut en hormoonexpert in mijn praktijk in Hoorn.

Ik ontvang mijn cliënten in een fijne praktijkruimte achter het woonhuis en waar nodig kunnen consulten ook online plaatsvinden. In mijn praktijk begeleid ik cliënten met klachten als burn out, angsten, hormonale problemen en trauma. De sessies zijn ontwikkeld vanuit studie, energie, ervaring en intuïtie. Hiermee zorgen we er samen voor dat jij zowel mentaal als fysiek weer lekker in je vel zit en hoef jij je niet meer te laten remmen door jouw klachten, pijn en emoties die jou in de weg zitten.

Mijn missie is jou inspireren en te doen geloven dat je bijzondere resultaten kunnen behalen door ook zelf in actie te komen. Door je te ondersteunen in jouw proces geef ik je de ruimte om jezelf te accepteren en tegelijkertijd de beste versie van jezelf te worden. Een beter bewustzijn en verbinding met jezelf zorgt voor meer balans in je leven.

Hoe voelt het voor jou als je kunt loslaten hoe je denkt te moeten zijn? 

Hoe voelt het voor jou om de leiding over jouw leven zelf in handen te hebben?

En hoe voelt het voor jou als jij jezelf nu volledig omarmt in alles wat je bent en wat je leeft en je blijft ontwikkelen?

De tijd van nu vraagt om verzachting en warmte en zeker ook om sprankeling, vrijheid en groei!
x
San