Veel gestelde vragen Bars®

Iedere Bars® behandeling is anders. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: meer rust en ruimte voelen in het hoofd, toegenomen innerlijke rust, creativiteit, betere kwaliteit van slaap, het verdwijnen van fysieke en mentale problemen, meer toegang tot je bewustzijn.

Als je eenmaal een Bars® behandeling hebt ontvangen, blijft de werking gewoon ‘doorlopen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.

Dit is geheel aan jou. Mijn ervaring is dat het fijn is om eerst 3 a 4 keer, met tussenpozen van 3 weken, de Bars® te ontvangen zodat je een goede reset hebt en daarna het als een soort onderhoud te gebruiken. De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten.

Na een nare gebeurtenis of ervaring is het sowieso raadzaam om een Bars® behandeling te ontvangen.

Nee hoor. Je bent vrij om te vertellen wat jij wilt delen. Ik zal hier uiteraard uiterst discreet mee omgaan.

Mijn ervaring is dat kinderen er ontzettend veel baat bij hebben. De Bars® behandeling werkt bij kinderen erg snel, daarom duurt deze behandeling maar zo’n 30 minuten. (Hoe jonger hoe korter)

 Ja, dat kan zeker. Bij twijfel raadpleeg altijd een arts…

Alleen diegene die er geen zin of interesse in heeft. Een Bars® behandeling kan geen kwaad en kan ook niet verkeerd gegeven worden.

Je hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van een Bars® behandeling zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.

Door het regelmatig ontvangen van de Bars® reset je jezelf als het ware en hoeft jouw verleden geen weerslag meer te hebben op het heden en de toekomst.

 Dat weet je niet! De symptomen of ziektes zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe is de overwegingen die de ongewenste fysieke en mentale conditie op zijn plaats houden, los te laten.

Met overwegingen bedoel ik: gedachtes, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen en oordelen.

Tijdens een behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Je wordt warm toegedekt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker liggen en ontvangen…

Terwijl je ligt, behandel ik jouw Bars door zacht de 32 punten op je hoofd aan te raken hierdoor laat je lichaam los wat het niet meer nodig heeft. Vastzittende emoties, gedachten, overtuigingen, aannames en ideeën kunnen moeiteloos je hoofd en lijf verlaten. Er komt zo weer ruimte vrij in jouw hoofd en lichaam. Alle bagage die je in de loop van de jaren op je rug hebt genomen, maar die eigenlijk niet van jou is laat je los…

In het ergste geval zal je je na de behandeling voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met gemak veranderen in iets groters.

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan via de knop onderaan deze pagina contact met mij op.